0

Obrazložitev Kinetic Reactor tehnologije

Omejevanje nalaganja vodnega kamna

Kinetic reactor tehnologija
Zaradi močnega odplinjevanja se CO2 izloči iz vode in posledično se vodni kamen preoblikuje v aragonit, ki je veliko bolj prijazen do našega zdravja in same opreme v naših domovih. Aragonit je čisto drobni prah, ki se ne oprijema površin tako močno kot kalcit in ga je lahko odstraniti že z samim curkom vode, ali pa se z lahkoto odstrani z navadno tkanino brez uporabe posebnih kemičnih čistil.

Znižuje število bakterij v vodi

Ovoj bakterijskih celic je zapletena večplastna struktura, ki ščiti bakterije pred njihovim nepredvidljivim in pogosto sovražnim okoljem. S Kinetic reactor tehnologijo poteka obdelava vode v podtlaku, kjer se ustvari sovražno okolje za ovojnice bakterij. V podtlaku ovojnice bakterij postanejo šibke. Biofilm in delci v vodi jih več ne ščitijo pred zunanjimi vplivi.
Naša tehnologija, ki se uporablja kot nastavek za sanitarno baterijo KR-tap, ne more 100 % zagotavljati popolne mikrobiološke skladnosti, ker je veliko dejavnikov, ki lahko vplivajo na kakovostno obdelavo vode. Kinetična tehnologija zmanjša število bakterij v vodi.
Prilagamo nekaj primerjalnih testov z metodologijo Bactiquant-water, potrjeno iz US-EPA .
Bactquant analiza zagotavlja celovito količinsko določitev skupne prisotnosti bakterij, ki vključuje planktonske bakterije, bakterije, povezane z delci, anaerobe in aerobne. Mycometer tehnologija se uporablja tudi za preverjanje vodne higiene v sistemih profesionalne kakovosti ISO 22000 / HACCP.

Nevtralizacija težkih kovin

Naša tehnologija je sposobna oksidirati organske in anorganske spojine v vodi in jih nevtralizirati v elemente, ki niso več škodljivi ali pa se z lahkoto sedimentirajo, ki jih lahko odstranimo s filtracijskimi postopki ali drugimi postopki. Določene kovine v vodi so lahko v različnih oblikah in najbolj težavne so tiste, ki so v obliki spojin v vodi in se ne morejo nikakor drugače odstraniti kot z oksidacijo. Naša tehnologijo ima čisto nov pristop obdelave vode na fizikalen način ,kjer se odvija postopek podtlačne aeracije vode.Pri podtlačni aeraciji se dovaja zrak(kisik) in se odvijajo močni oksidacijski procesi.

Povečuje učinkovitost klora in ga s tem odstranjuje

Organoleptični testi niso akreditirani, imajo pa kljub temu veliki pomen tudi pri nadzoru skladnosti vode. V primeru, če pride do kakšnih nepravilnosti ali vdora kontaminacije v notranjost vodovodnega omrežja, so vedno prvi uporabniki, ki zaznajo spremembo barve, vonja, okusa, bistrosti vode in največkrat so oni tisti, ki prvi opozorijo na neskladnost pitne vode.Veliko uporabnikov je podalo pozitivna mnenja z uporabo KR-T, da se izboljša organoleptika vode.

Varčuje z porabo vode

Na svetu je samo še 2.5% pitne vode in varčevanje vode je za nas in naše zanamce velik pomen. Zato smo se potrudili, da naš izdelek, poleg fizikalne obdelave vode, tudi varčujemo z uporabo Kinetic reactorja. Vgradili smo varčno tehnologijo multinacionalnega podjetja Neoperl, ki so tehnologijo varčevanja vode izumili. Regulator pretoka, ki je vgrajen v KR-T deluje tako, da ne glede na višino tlaka v vodovodnem omrežju, zagotovi na izhodu pipe, vedno pretok 4l/min.Kinetic reactor tap ni primeren za vgradnjo na sanitarne baterije ,kjer so pretočni grelniki vode 5-10 lit.

Celotno poročilo z laboratorijskimi dokazili si lahko ogledate tukaj.

100% varen nakup

30 dnevna možnost vračila

dostava v 1-2 delovnih dneh

plačilo tudi po povzetju