0

Kakovostna pitna voda

"VODA JE EDINA DOBRINA, KI JE NI MOGOČE NADOMESTITI, ŽAL SMO JO ONESNAŽILI, MI VODO ČISTIMO IN NE FILTRIRAMO!"

Kinetic tehnologija čiščenja vod

Kinetična tehnologija je dosežek slovenskega znanja v svetovnem merilu. Obdelave vode, ki poleg H2O vsebuje še veliko drugih, tudi neželenih snovi in organizmov, smo se lotili na znanstveno podprt način. Učinkovitost delovanja smo dokazali v profesionalni rabi  priprave vod, tehnologijo selimo v vaš dom. Kaj zmore Kinetična tehnologija v profesionalni rabi? Omejevanje nalaganja vodnega kamna, nevtralizacijo organskih in anorganskih primesi v vodi, učinkovito dezinfekcijo vode z uničevanjem bakterij in drugih mikroorganizmov v vodi, z uporabo vodnega toka samega in brez dodatnih kemikalij.

Kinetic reaktor v vašem domu

Kinetična tehnologija nam omogoča, da čistimo površinske in podzemne vodne vire, pripeljali pa smo jo tudi v vaš dom na konec oskrbe s pitno vodo kot napravo za obdelavo vode na pipi, s katero preprosto nadomestite obstoječo mrežico. Učinkovitost KINETIC reaktorja smo potrdili in verificirali v akreditiranih laboratorijih in v tehničnih institutih doma in po svetu. KINETIC reaktor na pipi omejuje nalaganje vodnega kamna, nevtralizira neželene anorganske (npr. težke kovine) in organske (degradacija kompleksnih organskih molekul) snovi v pitni vodi, preprečuje nastanek sluzi in alg v samem reaktorju ter odstranjuje klor iz vode*, ki je sicer potreben za skladnost pitne vode, našemu zdravju, okusu in vonju vode pa je precej manj prijazen.

*Klor iz vode odstranjujemo z vezavo na bakterije in organske snovi

Kaj lahko pričakujete?

Za pitje primerno vodo iz pipe brez neprijetnih priokusov in vonjav, zmanjšano uporabo kemikalij za čiščenje korit, umivalnikov, grelnikov vode ter možnost uporabe naravnih čistilnih sredstev. KINETIC reaktor navkljub svojemu delovanju ohranja osnovno funkcijo mrežic na pipah – prihranek porabe vode ob normalnem pretoku. KINETIC reaktor je samočistilna naprava, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja, priporočamo pa njegovo zamenjavo najkasneje po enem letu uporabe.

 

Kakovostna pitna voda na vaši pipi
Zagotovite si profesionalno tehnologijo čiščenja vod v vašem domu!
Zagotovite sebi in vaši družini boljšo vodo!
NAKUP


100% varen nakup

30 dnevna možnost vračila

dostava v 1-2 delovnih dneh

plačilo tudi po povzetju