0

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji cistavoda.si, so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2). S spletno trgovino cistavoda.si upravlja
  • Spletno svetovanje, Jernej Šetinc s.p.,
v nadaljevanju upravljalec.

Ob registraciji v sistem obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo.
Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki.

Ta pravila imajo namen poskrbeti za vaše zadovoljstvo ob in z nakupom. Pogoji poslovanja obravnavajo tudi vaše pravice kot kupca ter poslovni odnos med vami in trgovino kot ponudnikom oz. prodajalcem.
 

Potek nakupovanja, prebiranja spletišča

Nakupovanje v spletni trgovini je enostavno. En ali več izbranih izdelkov dodate v košarico, izberete želeno količino in sledite postopku, v katerem izpolnite vse zahtevane podatke, nato naročilo oddate s klikom na gumb ODDAJ NAROČILO.
Nakup lahko plačate z nakazilom na TRR po prejeti ponudbi, po povzetju ob osebnem prevzemu ali preko spletne aplikacije s kreditno kartico.

Po oddaji naročila boste na svoj elektronski naslov prejeli povzetek nakupa, iz katerega so razvidne vse cene artiklov, skupna cena, DDV in strošek dostave - dostava je obračunana po ceniku.
Poleg bosta navedena tudi telefonska številka in elektronska pošta, kamor nam lahko sporočite morebitne spremembe ali preklic naročila.
 

Potek naročila

Kupec izvede nakup in plača kupnino. Po prejetem plačilu, v roku 1-2 delovnih dni prejme naročene artikle (v kolikor je izbral dostavo), sicer jih prevzame osebno na sedežu podjetja. Morebitne spremembe naročila ali preklic naročila sprejemamo po elektronski pošti  ali po telefonu. Podatki o oddanem naročilu so shranjeni pri upravljalcu in so namenjeni izključno za namen spletne prodaje.
 

Dostava

Dostavo naročenega blaga opravlja izbrana dostavna služba upravljalca. Dostavna služba se lahko spreminjajo glede na razmere na trgu.
Naročila bodo odposlana najkasneje v dveh delovnih dneh. Upravljalec v nobenem primeru ni odgovoren za prekoračen rok dostave.

Za osebni prevzem nas lahko pokličete vsak delovnik od 9.00 - 15.00 ure na številko 031 741 114.
 

Preklic naročila

Oddano naročilo lahko kupec prekliče v roku dveh (2) ur od trenutka oddaje naročila, tako, da pokliče v delovnem času, odgovori na prejeto e-poštno sporočilo s povzetkom nakupa ali tako, da ne nakaže kupnine na TRR prodajalca. 
V primeru spletnega plačila, vam kupnino povrnemo in obračunamo morebitne nastale stroške spletnega plačila. Če naročnik namenoma ne prevzame naročenega blaga, si pridržujemo pravico, da naročniku zaračunamo stroške dostave zaradi nepravočasnega preklica naročila.
 

Reklamacija in vračilo blaga

Reklamacije, vezane na dostavljeno blago, sprejemamo v roku štirinajst (14) dni od prejema blaga. V primeru reklamacije mora kupec kupljeno blago na lastne stroške in v navedenem roku vrniti na naslov upravljalca, pri čemer se upošteva datum poštnega žiga. Vrnjeni izdelki morajo biti nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti tudi kopija računa. Kupnino vrnemo oziroma kupljeno blago zamenjamo v osmih (8) dneh. Vračilo kupnine izvedemo na transakcijski račun kupca, ki ga mora kupec navesti ob vračilu blaga. 
 

Varovanje podatkov in zasebnosti (GDPR)

Vaše podatke skrbno varujemo in jih ne bomo nikoli posredovali, prodali, dali v najem ali kako drugače z njimi trgovali. Več o varovanju podatkov, si lahko preberete tukaj.
 

Omejitev odgovornosti

Ne jamčimo za točnost in popolnost informacij na spletnem mestu in ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani. Kupljene izdelke uporabljate na lastno odgovornost.
 

Ostala določila

Pridržujemo si pravico do kakršnih koli sprememb splošnih pogojev brez posebne najave. Morebitni spori med strankami, ki izvirajo ali so v kakršnikoli povezavi z nakupom na cistavoda.si, se rešujejo sporazumno. V nasprotnem primeru bo spor reševalo pristojno okrajno sodišče v Krškem.

Pogoji poslovanja veljajo od 1.8.2019 do preklica oziroma morebitne dopolnitve.

100% varen nakup

30 dnevna možnost vračila

dostava v 1-2 delovnih dneh

plačilo tudi po povzetju